HÜDAPAR’dan Aksoy’a destek

HÜDAPAR Bozova İlçe Başkanlığı 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a sonuna kadar destek vereceklerini belirtmek için Seçim Bürosuna geldiler.
Türkiye genelinde AK Partiye destek verecekler
HÜDAPAR yöneticilerine teşekkür ettiğini belirten AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, “HÜDAPAR Bozova İlçe Başkanı Mustafa Bayram, HÜDAPAR Milletvekili adayı Abuzer Özaydın ve İlçe yönetimi Seçim Büromuza gelerek, HÜDAPAR olarak 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Türkiye genelinde AK Partiye destek vereceklerini belirttiler. HÜDAPAR Genel Başkanı, İl ve İlçe Başkanlarının nezdinde HÜDAPAR’a gönül veren kardeşlerimizi candan kutluyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart AK Partinin zaferiyle sonuçlanacaktır” dedi.

"Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir "
AK aday Aksoy, “Seçim gecesi zaferi milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız. Bilindiği gibi; iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Bizde AK Parti Belediye Başkanı olarak, halkımıza hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevimizi yürüteceğiz. Memleket işi, gönül işi diyerek, gönül belediyeciliği ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz” diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar