Sabahattin Cevheri'nin sözleri çarpıtıldı


Saadet Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri'nin, Edessa TV'de katıldığı program sonrası kuliste AK Parti milletvekiliyle şakalaşırken kullandığı ifadeler, tepki topladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cevheri, videonun tamamını yayınlayarak kesildiğini aktardı.
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sabahattin Cevheri'nin AK Parti'li vekille şakalaştığı sırada ironik olarak söylediği "Dağla görüştüm bizi destekleyecek" sözü, tepki topladı.

AK Partili eski vekille Edessa Tv'de karşılaşan Sabahattin Cevheri arasında kısa bir sohbet oldu. Sohbet esnasında Cevheri, şakalaşma esnasında ironik bir dille "Dağ ile görüştüm, bizi destekleyecek" şeklinde espri yaptı. Cevheri'nin atıfta bluunduğu bu sözler, makaslanarak ve çarpıtılarak servis edildi. Sosyal medya hesabından da videoyu yayımlayan Cevheri, sözlerinin kesildiğini ve AK Partili veiklli şakalaştıklarını aktardı.

EDESSA TV GYY FERHAT ÖZER: SAYIN CEVHERİ ESPRİ YAPTI

Sohbet esnasında odada bulunan Edessa Tv Genel yayın Yönetmeni Ferhat Özer, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Burada AK Parti eski milletvekilinin bir programı vardı. Programa gelmişlerdi. Program çıkışında Saadet Partili sayın Cevheri ile karşılaştılar. Merhabalaştılar. Birbirlerine başarı dilediler. Bunlar da sürekli "Size dağdan destek geliyor" falan... Sohbet, muhabbet oldu. O da espri yaptı, dedi ki "Biz dağdan geliyoruz" falan... Kendi aralarında şakalaştılar. Zaten dikkat ederseniz şaka ortamıdır, gülüşüyorlar. Hepsi bundan ibarettir."

İşte o videonun tamamı:

Yorum Gönder

0 Yorumlar