Serhat Erdem seçim çalışmalarını değerlendirdi


Karaköprü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serhat Erdem yaptığı açıklama ile seçim sürecini değerlendirdi.
Erdem seçim çalışmalarında harcanan milyonlarca paraya dikkat çekerek şunları söyledi;
“Sevgili Karaköpürülüler
Ben Karaköprü Bağımsız belediye başkan adayınız Serhat ERDEM
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı.
Seçim çaşlışmamız süresince sadece projelerimiz ile konuştuk. Kimseyle kavga etmedik, kimseyi kırmadık, kimseyi bel altı siyasetle vurmaya çalışmadık ve toplumumuzu kutuplaştıracak söylem ve hareketlerden sürekli kaçındık bu bizim siyasi etiğimizle bağdaşmayan bir durumdur.
Ben Karaköprü bağımsız belediye başkan adayı olarak Karaköprü'nün daha yaşanılabilir bir ilçe olması adına istihdama ve üretime dayalı projelerimi Karaköprü halkı ile paylaştım.
Bunu yaparken de seçime milyonlar yatırıp israf ve savurganlık yolunu değil tasarruf yolunu seçtim. Halkımıza tek tek ulaşıp ellerini sıkıp gönüllerine dokunmaya çalıştım.
Çünkü seçim çalışamalarına yaklaşık 2 milyon para yatıran adayların görev süresince alacakları toplam maaaş yaklaşık 600 bin iken geriye kalan zarar ise akıllarda farklı sorular bırakıyor.
Bunun hesabını da halkımzın takdirine bırakıyoruz. Halkımız sandıkta bunu düşünerek geleceğini oylayacaktır. Karaköprü halkından destek ve dua istiyorum.
Aynı siyasi gelenekten gelen farklı iki adayla değil gerçekten bağımsız ve tarafsız aday ile Karaköprü'yü beraber yönetelim. Bu mihvalde 31 Martta yapılacak seçimlerin barış huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ederim.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar