500 Yataklı Hastanenin Başhekimi değişti

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Vekalet Başhekimlik görevini bir yıldan uzun süre görev yapan Dr. İdris Dağ, görevinden istifa etti. Dağ’ın yerine başhekimlik görevine Uzm. Dr. Gülben Saraçoğlu getirildi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun yıllardır bir çok önemli görevi başarıyla göğüsleyen ve 1 yılı aşkın bir süredir Vekalet Başhekimlik görevini yerine getiren Dr. İdris Dağ, özel nedenlerinden ötürü görevinden istifa ederek yerini Uzm. Dr. Gülben Saraçoğlu’na bıraktı.

Görev süresi boyunca birlikte mesai yaptığı idare çalışanlarına ve tüm personele teşekkürlerini ileten Dr. Dağ, görevi devralan Uzm.Dr. Gülben Saraçoğlu’na ise hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamada: “Bizlerde Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bugüne kadar hastanemizde yapmış olduğu üstün hizmetlerinden dolayı Dr. İdris Dağ’a teşekkür ederken, Öte yandan Başhekim Vekilliği görevine atanan Uzm.Dr. Gülben Saraçoğlu’na ise yeni görevinde başarılar diliyor, Kurumumuz adına geçmişte olduğu gibi güzel hizmetlere imza atmasını temenni ediyoruz”

Yorum Gönder

0 Yorumlar