Bozova'nın kanoda gurur günü


Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığının faaliyet programında yer alan Bahar Kupası Durgunsu Kano yarışlarına kanocularımızdan Bozova 75.Yıl MTAL GSK sporcusu Zilan Yılmazer 500 metre K1 de Türkiye üçüncüsü oldu.

Bahar Kupası Durgunsu Kano yarışlarına katılan Bozovalı sporculardan Bozova 75.Yıl MTAL GSK sporcusu Zilan Yılmazer 500 metre K1 de Türkiye üçüncüsü oldu.

Yarışmada Şanlıurfa’yı temsilen üç kulüp olarak yarışlara katılan sporcuların başarısı ile ilgili olarak Bozova Kaymakamı Zekeriya GÖKER yaptığı açıklamada "Göreve gelir gelmez Bozova Sporla Tanışıyor Projesi ile başlattığımız Kano faaliyetlerinde, Kanocularımız başarılarıyla bizleri sevindirmeye devam ediyorlar. Bizler Bozovalı gençlere inanıyoruz ve güveniyoruz. İmkan verildiğinde neler yapacaklarını daha önce görmüştük. Bugün Köyceğiz’de Bahar Kupasında Zilan Yılmazer kızımız 500 metre K1 de Türkiye 3.sü olarak bizleri sevindirmiştir. Başta sporcumuz Zilan Yılmazer’i, antrenörlerimizi, velilerimizi, kulüp yöneticilerimiz ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüzü emeklerinden dolay tebrik ediyorum" dedi.

Bozova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Köyceğizde yapılan Bahar Kupası Kano yarışlarına Bozova Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile katıldık. Bozova 75.Yıl MTAL GSK'dan Sporcumuz Zilan Yılmazer in 500 metre K1 de Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkıp Şanlıurfa’yı temsil etmesi bizleri gururlandırmıştır. Sporcumuz Zilanın dışında 4.5.6. olan sporcularımızda vardı. Bizler gençlerimizin çalışmalarından umutluyuz. Bu ve benzeri başarılar ekipçe çalışmanın ürünüdür. Bozovalı gençlerimiz için hazırladığımız projelerde bize ekibimize tereddütsüz destek veren Kaymakamımız Sn Zekeriya GÖKER’e teşekkür ediyorum. Bu yarışta fazla bir beklentimiz ekip olarak yoktu. Önümüzdeki yarışlarda gençlerimizden beklentilerimiz daha fazla, biz onlardan umutluyuz. Gençlerimizin yarışlara hazırlanıp yarışlarda derece almalarında büyük emekleri olan antrenörlerimiz, Sabri Altundağ’a, Adem Vuran’a, İsmet Karacan’a, Mustafa Köroğlu’na, Kano İl Temsilcisi Murat Zeki Güçlü’ye emeklerinden dolayı, 75.Yıl MTAL GSK Başkanı Ömer Yıldırım’a, 75.Yıl MTAL Müdürü Ali Çelik hocamız’a, HEM Müdürümüz Necati Taş’a Şanlıurfa GSİM Müdürümüz İbrahim Alp bey’e ayrıca teşekkür ediyorum”

Yorum Gönder

0 Yorumlar