Şanlıurfaspor ve Ali Tandoğan’a ceza geldi

Geçtiğimiz Pazar günü 11 Nisan Stadyumunda oynanan Şanlıurfaspor - Fatih Karagümrük maçında özel güvenlik görevlisinin bulundurulmamasından dolayı Şanlıurfaspor’a para cezası kesilirken Teknik Direktör Ali Tandoğan’a ise 1 maç ceza verildi.
TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, Pazar günü 11 Nisan Stadyumunda konuk ettiği Fatih Karagümrük maçında rakibi 0-0 kaldığı maçta özel güvenlik görevlisi görevlendirmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 5 bin TL para ceza kesildi. Müsabakada Şanlıurfasporlu oyunculardan Fevzi Özkan kırmızı kart ile takımı yalnız bırakmıştı.

Ali Tandoğan’a ceza geldi
Yine 11 Nisan Stadyumunda 0-0 biten karşılaşmada Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabaka soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan yapılan açıklamada:
“ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 07.04.2019 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR - FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübü antrenörü ALİ TANDOĞAN'ın, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına oy birliği ile karar verildi.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar