BABADER'den trap ve tek kurşun etkinliği


BABADER, yani Bozova Avcılar, Balıkçılar ve Atıcılar Derneği olarak kurulduğundan beri Bozova’yı değişik etkinliklerle tanıtmaya devam ediyor.

BABADER başkanı Sıtkı Karadağ ve yönetimi kendi şahsi gayretleri bazı firmalarında destekleri ile bugün değişik illerden gelen 100’e yakın sporcuyu ağırlayarak TRAP ve TEK KURŞUN atış sporları yarışmaları düzenledi. Jandarmanın da güvenlik tedbiri almaları yönetici ve hakemlerinde organizasyonu iyi bir şekilde yönetmeleri katılımcıların güzel vakit geçirmelerini sağladı. Sıcak soğuk içeceklerin ikram edildiği yarışmada 300 kişilik öğle yemeği ikramı da yapıldı.
Dereceye girenler şu şekilde sıralandı.
TRAP ATIŞI
1.Mahmut DEMİREL
2.Mehmet DURMAZOĞLU
3.Şaban İPKA
4.Burak BAYRAKTAR
5.Murat BAZ
TEK KURŞUN ATIŞI
1.Ali ER
2.I.Halil KILIÇ
3.Talip DUYUN
4.Ali TUNÇ
5.Cuma BOĞA
Dereceye girenler ekonomik ve manevi değerleri olan değişik ödüller verildi. Final atışlarına geçilmeden önce alana Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Belediye Başkan yardımcısı Mahmut ARSLAN beylerde iştirâk ettiler. Dereceye girenlere ödüllerini Bozova belediye başkanı Suphi AKSOY belediye başkan yardımcısı Mahmut Arslan ilçe tarım su ürünleri Mühendisi Hakan Akgün ve dernek yöneticileri tarafından takdim edildi.

BABADER dernek başkanı sayın Sıtkı Karadağ kapanış konuşmasında katılımcı sporculara değerli misafirlerine, belediye başkan ve yardımcısına basına organizasyona katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar