Yılanın soktuğu köpeğin yavrularına belediye sahip çıktı


Bozova Belediyesi, Baraj Bölgesinde yılan sokması sonucu ölen anne, yetim kalan yavru sahipsiz sokak köpeğine yardım elini uzattı.
Anne köpeğin yılan sokması sonucu öldüğü ve yavruların açlıktan ölmek üzere olduğu ihbarını alan belediye ekipleri, baraj bölgesine yardıma koştu.

Bir mahalle sakini, dişisinin yılan sokması sonucu ölmesinden huzursuz olan erkek köpeğin yavru köpeklerin yanına kimseyi yaklaştırmaması ve yardım etmek isteyen vatandaşlara da saldırması nedeniyle yavru köpekleri besleyemediklerini ve bu nedenle de belediyeden yardım istedikleri bilgisini iletti.

Bir başka mahalle sakini de, "ihbar üzerine belediye ekiplerince gerekli müdahalelerde bulunularak beslenme ve bakım ihtiyaçları karşılandıktan sonra yavrular tekrar bize teslim edildi. Fakat bizim tüm yavrulara bakacak yerimiz yok, bu nedenle annesiz kalan yavru köpekleri sahiplenerek sevgi ile büyütecek hayvan severler arıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bozova Belediyesine duyarlılığı dolayısıyla teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirerek yavru köpeklerin bakımını da belediyenin üstlenmesi çağrısında bulundu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar