Bozova'da hayat 10 dakikada felç oldu


Bugün Bozova merkez ve Yaylak Mahallesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası Bozova gölleri altyapısının yetersiz olması nedeniyle göle dönerken, Yaylak Mahallesinde yollar sel nedeniyle kapandı.
Yıllardır altyapı nedeniyle Bozova merkezde ev ve iş yerleri en ufak bir yağıştan sonra anne caddeler adeta akarsulara dönüşüyor. Caddeler boydan boya su ile kaplanıyor. Tarlalardan akıp gelen sularında merkeze akması ile beraber yollar ve caddeler kırmızı bir çamur deryasına dönüyor.
Altyapının yetersiz olduğu ilçede esnaf ve vatandaşlar, Belediye yetkililerine ateş püskürdü. Vatandaş, “Artık belediyelerimiz altyapıyı adam akıllı yapsınlar, Şuski ile konuşup projeleri yaparak ilçeyi yaşanılır bir hale getirsinler. Belediyeden artık kalıcı hizmetler bekliyoruz” dedi.
Yolların ve caddelerin çamur deryasına döndüğü Bozova merkezde altyapının yetersiz olması nedeniyle vatandaşlar, sosyal medya üzerinde yetkililere ateş püskürdü.
Yaylak’ta yollar kapandı
Bozova’nın en büyük mahallelerinden birisi olan Yaylak’ta etkili olan sağanak yağıştan sonra birçok ev iş yeri sel sularına maruz geldi. Bozova Belediyesi, Yaylak mahallesinde kapanan yollarda çalışma yaptı.



Yorum Gönder

0 Yorumlar