Bozova'ya sahil müjdesi

Bozova Belediye Başkanı seçildikten hemen sonra hizmet için kolları sıvayan Suphi Aksoy seçim vaadini yerine getirmek için kolları sıvadı.
Daha önce seçim vaadi olarak Bozova’da Sahil Şeridi yapacağının sözünü veren Başkan AKSOY , Bozova’yı Tatil Beldesi olacak potansiyele sahip olduğunun söyleyerek: “Bozova ilçe olarak Atatürk Barajı göleti ve Fırat Sahil Şeridine çok yakın bir konumunda , Maalesef şimdiye kadar istenildiği gibi, Fırat suyundan yararlanamadık. Amacımız bu nimetlerden en güzel Şekilde faydalanmak.

Bölgeye hitap edecek yürüyüş ve bisiklet yolumuz için hazırlanan projeyi Bozova halkı ve esnafı birlikte inceledik, Sahil projemiz tüm kesimler tarafından kabul gördü. En kısa zaman Çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bozova artık her yönü ile değişim, dönüşüm ve Gelişim yaşayacaktır. Konum itibari ile çok güzel bir yerdeyiz. Yeni çalışma ruhu ile turizm alanları ile konuşulan, en çok ziyaret edilen ilçemiz Bozova olacaktır. Halkımızın güvenini hiçbir zaman boşa çıkartmayacağız. Bozova için ve halkımızı için bundan sonra projelerimiz ile sürekli gündemde olacağız. İşimiz, Bozova’ya hizmetti en geniş şekilde yapmak, yaymaktır. Hizmet için kimin kapısı çalınacaksa, gidip o kapıyı çalacağız. Kalkınmış bir Bozova yaratmak, tüm kesimlerle çalışacağız” dedi.

Bozova Belediye Başkanı Aksoy, Birçok projeyi halkın görüşüne sunmadan hayata geçirmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar