75.Yıl MTAL Spor, kadrosunu güçlendiriyor


Şanlıurfa 1.Amatör A Grubu’nda mücadele eden 75.Yıl MTAL Spor, Bozova’nın tanınmış teknik direktörlerinden Mahmut Çağıran ile her konuda anlaştı. Kulüp ayrıca eski futbolcularından Kerem Karabulut tekrar anlaştı.

2017’de kurulan ve ilk senesinde şampiyon olan 75.Yıl MTAL Spor, geçtiğimiz sezon ise şampiyonluğu son haftalarda elinden kaçırdı. Bütün sezon sergilediği güzel futbol ile tüm otoritelerden tam not aldı.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan 75 MTAL Spor kulübü yine sürpriz ve başarı peşinde. Kurulduğu ilk yılında şampiyon olan ikinci yıl şampiyonluğu kıl payı kaçıran 75 MTAL başkanlığını başarılı işadamı Ömer Yıldırım yürütüyor. Bu sezonda şampiyonluk parolası ile çalışmalarını yürüten Ömer başkan ilk bombayı teknik direktör sorununu çözerek başladı. İlçede yıllarca futbol oynayan yöneticilik ve teknik direktörlüğü yapan başarılı futbol adamı Mahmut Çağıran’ı takımın başına getirdi. Bozova spor camiasında yılın bombası niteliğindeki bu anlaşma spora daha fazla bir ilginin artacağı görülmektedir.

Efsane kaptan ve takımdaki futbolcuların ağır abisi Mehmet Gül sahalara tekrar dönüp yeni sezonda takımdaki yerini alması sevinçle karşılandı. 75 MTAL de başarılı iki sezon geçiren efsane kaptanla takım yeni sezona yine şampiyonluk parolası başlayacak.


Yorum Gönder

0 Yorumlar