Okullar, idarecilerin ellerinden yeniden hayat buluyor

2023 Eğitim Vizyonu ve öğrencilerin daha nezih bir ortamda eğitim öğretim faaliyeti sürdürmesi amacıyla Viranşehir ilçesinin en eski okullarından Göl Ortaokulu, idarecilerin çabalarıyla tadilattan geçiriliyor. Okul müdür ve yardımcılarının bizzat görev aldığı tadilat çalışmalarında okulun duvarları boyanıp, kırık kapı ve pencereler onarılıyor.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki Göl ortaokulu, idarecilerin destek ve çabalarıyla onarılıyor. Okul müdürü Hasan Bal’ın bizzat eline fırça alıp boya yaptığı tadilat çalışmasında müdür yardımcıları Orhan Eldemir, Tahsin Filiz ve İbrahim Yaşar da büyük bir emek sarf ederek, okulu yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıyor.
İlçenin en eski ve bir o kadar da başarılı okullarından olan Göl ortaokulu, öğrencilere daha ferah sınıflarda eğitim verilmesi amacıyla baştan sona onarılıyor. Okul idarecileri izin kullanmayıp, tüm yaz tatilini onarım için ayırdı. İdareciler, tüm bu zahmetli çalışmayı yürütürken, çoğu zaman masrafların bir kısmını da kendi cebinden karşılıyor.
Eğitime gönül veren idareciler, ilçedeki birçok okulda benzer çalışmaların yürütüldüğünü belirterek, hayırseverlerin bu kapsamda okullara destek çıkmasını istedi. İdarecilerin ellerinde yeniden hayat bulan Göl ortaokulu, yeni döneme kadar tüm eksiklerini tamamlamayı hedefliyor.
Ortaokulun yanı sıra okul öncesi sınıfında da büyük bir çalışma yürütülerek, sınıfın boyası ve desenleri değiştirildi. Rutubet alan duvarlar bakımdan geçirilerek, kapı ve pençelerde temizlik çalışması yapıldı. Tüm bu çalışmaları okul müdürü ve yardımcıları bizzat yaparken, bu çalışma ilçe genelinde takdirle karşılanıyor.




Yorum Gönder

0 Yorumlar