Yeni Kaymakamımız göreve başladı

Bozova’nın çiçeği burnunda kaymakamı Halil İbrahim Kazar, ilçemize gelir gelmez göreve başladı. Kazar’ın son görev yeri Bingöl’ün Yayladere ilçesi oldu.

1983 doğumlu Kaymakam Kazar, ilçeye atandığı gibi hizmet için kolları sıvadı. Bozova’yı nasıl kalkındırabiliriz çalışmasını yapan kaymakamımız, kentin yöneticileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Halil İbrahim Kazar Kimdir?
1983 yılında İstanbul Eyüp Sultan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2008 yılında Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak 2011 yılında Bingöl Kaymakam Adayı olarak atandı. Mülkiye Müfettişi refakatinde Niğde Valiliği’nde teftiş stajını, Denizli Serinhisar ve Tekirdağ Malkara ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı.

İçişleri Bakanlığı’nın 31.10.2011 tarihli onayı ile Trabzon-Düzköy Kaymakamlı ğı görevini vekâleten yürüttü. 2012 ile 2013 yılları arasında İngiltere’de Sheffield Üniversitesinde idare ve dil üzerine eğitim aldı. Yurtdışı dönüşü Edirne-Lalapaşa İlçesi Kaymakam vekilliğinde bulundu. Halil İbrahim KAZAR 19/08/2017 tarih ve 2017/45 sayılı müşterek kararname ile Bingol – Yayladere İlçesine Kaymakam olarak atandı. Son yapılan atamalardan sonra ilçemize tayin olan Sayın Halil İbrahim KAZAR iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar