Bozova Belediyespor sezonu 3 puanla açtı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1.Amatör B Grubu’nda mücadele eden Bozova Belediyespor, sezonun ilk maçında deplasmanda Badıllıspor’u 1-0 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Sezona isim değişikliği ile başlayan Bozova Belediyespor, kadrosuna takviye ettiği isimlerle yeni sezona sıkı bir şekilde başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1.Amatör B Grubu’nda dün oynanan karşılaşmada rakibi Badıllıspor karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Bozova temsilcisi ileriye dönük güzel bir oyun ortaya koydu. ŞUTİM Futbol Dünyası’nda Badıllıspor ile Bozova Belediyespor kozlarını paylaştı. Yeni bir yapılanma ile sahaya inen Bozova temsilcisi mücadele de etkili bir oyun ortaya koydu.

Bozova Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrılarak hanesine 3 puan kattı. Bu galibiyetle ligde averaj farkı nedeniyle grupta 4.sıraya yükseldi. Bozova temsilcimizi önümüzdeki hafta Viranşehir İdman Yurdu ile karşılaşacak. Viranşehir temsilcimiz geçtiğimiz sezon iyi bir futbol ortaya koydu. Viranşehir temsilcisi bu hafta sahasında Ceylanpınar Tigemspor’u 2-0 yenerek grupta 3.sıraya yükseldi.

Grupta oynanan diğer sonuçlar şöyle;
Eyyüpspor       0 - 1     Yeni Halspor
Eyyübiye Belediyespor 3 - 1     Genç Karakeçililerspor
Badıllı Gençlikspor        0 - 1     Bozova Belediyespor
Viranşehir İdman Yurdu 2 - 0     Ceylanpınar Tigemspor
Şanlıurfa Türk Telekom  3 - 0*    Birecikspor

Yorum Gönder

0 Yorumlar