Başkan Almas, iki husumeti bitirdi

Bozova Ziraat Odası Başkanı Fuat Almas husumeti bitirdi
İlçede çiftçilerin tarımdaki yaşadığı problemleri çözmek adına sürekli sahada olan, Şanlıurfa ve Ankara ile mekik dokuyarak tarımda yaşanan sorunlara çözmek için çalışmalarını sürdüren başkan Fuat Almas’ın çalışmaları çiftçiler tarafından takdir ediliyor.

Tarımsal problemleri çözmek için başkan olduğu günden beri çalışmalarını sürdüren Başkan Almas, Kanaat önderi gibi husumetleri barışla sonlandırmak için kolları sıvadı.

Türkmenören Köyü’ndeki husumeti bitirdi
Önceki gün Türkmenören Mahallesinde Elmaz ve Kuş aileleri arasındaki yaşanan alacak verecek meselesi yüzünden iki ailenin arası bozulmuştu. İki aile arasındaki husumet Başkan Almas tarafından tatlıya bağlandı.  Başkan Almas ve Mahmut Avcı iki aileyi barış yemeğinde bir araya getirerek husumeti bitirdi

Tavşanveren Mahallesindeki husumeti bitirdi
Türkmenören Mahallesinden sonra Baysöz ve Kuş aileleri arasındaki ev yapımı problemi nedeniyle taraflar arasında husumet çıktı. Bozova’dan Doğan ailesinin isteği ile Halfeti ilçesine bağlı Tavşanveren Mahallesine giden Başkan Almas, burada her iki aileyi bir araya getirerek husumeti bitirdi. 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Başkan Fuat Almas'ı tebrik eder, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.

    YanıtlaSil