"Bozova esnafı iş yapamaz duruma geldi"

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Bozova İlçe Başkanı Mustafa Bayram ve beraberlerindeki heyet, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde esnafın sorunlarını dinledi.
Bozova ilçesinde esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, seçimden seçime değil, her zaman halkın yanında olduklarını, halkın sorunlarını çözüme kavuşması konusunda yetkililer ile görüşeceklerini belirttiler.

Esnaf ziyaretinde bulunan HÜDA PAR heyetine yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, çok ciddi mağduriyetler yaşadıklarını, bu nedenle iş yapamaz duruma geldiklerini belirttiler.

Vergi yükünün ağırlaştığını ifade eden kimi esnaf da, birçok zamdan dolayı iş yapamadıklarını söylediler.

“Halkımızı ziyaret edip sorunlarını gündeme taşıyoruz”

Esnafın, yetkililer tarafından gerçek anlamda desteklenmesi ve ağır vergi mükellefiyeti altında ezdirilmemesi gerektiğine dikkat çeken HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Erat, “Her hafta bir ilçeye giderek halkın sorunlarını dinlemeye ve çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu hafta da Bozova ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Son yıllarda artan zamlar ve vergilerden maalesef esnaf iş yapamaz duruma gelmiştir. Yetkililerin bir an önce vergi konusunda halkı rahatlatması gerekmektedir. Partimizi ilk kurduğumuzda halkımıza bir söz vermiştik. Sadece seçimden seçime değil, her zaman halkımız ile iç içe olup, sorunlarını gündeme taşıyacağımıza dair söz vermiştik. Bu nedenle halkımızı ziyaret ediyor ve sorunlarına çözüm olması konusunda elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Onların sesini ilgili mercilere ulaştırma adına kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Yetkililerin Bozova esnafının sorunlarını göz ardı etmemesi gerekiyor.” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar