Bozovalı öğrenci Türkiye üçüncüsü oldu

Bozovalı öğrenci Mehmet Çidem Türkiye üçüncüsü oldu
Sanayi Bakanlığı tarafından düzenlenen Verimlilik Temalı '' Fikir ve Kısa Film '' yarışmalarında "Yağmuru Biriktir Toprağa Hayat Ver" isimli proje ile Türkiye 3.sü olan Bozova Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Mehmet Çidem; Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nurullah Karakeçili, Okul Müdürü Sait Boybay, Tarih Öğretmeni Fikret Avcı ile birlikte il müdürlüğünü ziyaret etti.

Türkiye geneli resmi ve özel tüm ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik; öğrencilerde verimlilik bilincini artırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen yarışmalarda "Yağmuru Biriktir Toprağa Hayat Ver" isimli proje ile Türkiye 3.sü olan Bozova Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Çidem müdürlük ziyaretinde yarışma ve yaptığı çalışma ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer'e bilgi verdi.

Ziyarette; Öğrencilerin günlük hayatta karşılaştıkları olaylar karşısında gözlem yapabilmesinde, yaşadıkları çevreye duyarlı olmada, toplumsal sorumlulukları doğrultusunda tüketici duyarlılığı kazanmasında bu tür yarışmaların çok önemli olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, başarılı çalışmasıyla Türkiye üçüncülüğü kazanan öğrenci Mehmet Çidem'i kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer tarafından; Türkiye 3. olan Mehmet Çidem'e hediye verilmesi, Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Nurullah Karakeçili, Okul Müdürü Sait Boybay, Tarih Öğretmeni Fikret Avcı'ya teşekkür plaketi verilmesi sonrası günün anısına çekilen fotoğrafla ziyaret son buldu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar