Yaylak okulları artık ısınacak


Bozova’ya bağlı Yaylak Mahallesinde iki liseye kömür gitmediği için iki okula bugüne kadar eğitim gören öğrenciler soğuk hava nedeniyle eğitimde sıkıntı yaşıyordu. Okulun kömür ihtiyacı bugün giderildi.
Yaylak Mahallesindeki okullarda kömür ihtiyacı giderildi
 Yaylak Mahallesinde eğitim gören öğrenciler, okula bugüne kadar kömür gitmediği için eğitimler soğuk hava altında görülüyordu. Mahallenin ilk ve orta kurumlarında ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından kömür ihtiyacı daha önce giderilmişti. Ancak Yaylak Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Yaylak İMKB Anadolu Lisesine kömür gönderilmediği için öğrenciler bugüne kadar soğuk hava şartlarında eğitim görüyordu. Öğrenci velilerinin durumu haber merkezimize bildirmesi ile konuyu yetkili kişilere bildirdik. Yetkili kişiler kömür ihtiyacının 2 gün içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Yaylak’taki okullara kömürün bugün itibariyle gittiğini vurgulayan Bozova ilçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili, “ Öğrencilerimizin üşümemesi için her gün il milli eğitim müdürlüğü ve yüklenici firma ile yaptığımız görüşmeler sonucunda okulumuz yakacak eksiklerinin giderilmesi için elimizden geleni yaptık. Bugün itibariyle okullarımıza kömürler ulaştı. Bir iki güne kadar bu iki okulumuzda kaloriferler devreye girecek.” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar