Bozovalı genç gururlandırmaya devam ediyor


Bozova’nın bağrından çıkan Bozan Uymaz, Milli Takım ve Galatasaray da forma giyiyor.

Bozova Belediyespor’un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz yıllarda Galatasaray’ın çeşitli alt yaş kategorilerinde forma giyen Bozan Uymaz başarıları ile U-17 Milli Takımına kadar yükseldi.

2002 doğumlu olan genç futbolcu 2014 yılında Galatasaray’ın alt yapısına gitti.

Bu tarihten sonra başarılarına yenisini ekleyen Uymaz, Milli takımında değişmez futbolcularından biri oldu.

BAŞKAN AKSOY, DAİMA GENÇLERİN YANINDAYIZ
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Yetenekli genç futbolcunun başarıları ile gururlandıklarını, Bozova’da çok sayıda yetenekli genç futbolcu olduğu belirterek Bozan Uymaz’ın, Bu genç kardeşlerimiz de başarıları ile örnek olacağını belirtti.

Bozova Belediye spor Başkanı İmam Çeviker’de, Hocalarımız Şahin Olgun, Dartar ve Bekir Özgül ile birlikte yıllardır genç futbolculara yatırım yapıklarını belirterek, Spor önem vermemizin karşılığını almaya başlıyoruz. Tabi bu konuda bize en büyük destekçimiz Belediye Başkanımız Suphi Aksoy beyefendidir. Başkanımızın desteği ile Futbola ve gençlere daha fazla yatırım yaparak Milli Takım ve Galatasaray’a kadar yükselen Bozan Uymaz gibi gençleri Türk futboluna kazandırmanın gayreti ve çabası içinde olacağız dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN SON 4 MAÇIMIZ KALDI
 Başkan Çeviker, Şuanda şu anda Bozova Belediye spor olarak gruplarında lider durumda olduklarını şampiyonluk için son dört karşılaşmalarının kaldığını da sözlerine ekledi.

Hasan Güler / Yeni Urfa Gazetesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar