Çayan, Şanlıurfa Türkiye Siyasetinin Temel Taşıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa il örgütünün 37. olağan Kongresi Mehmet Akif İnan konferans salonunda yapıldı. Düzenlenen kongreye CHP'nin ağır topları olan milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu da katıldı. Şanlıurfa milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Parti Meclis Üyesi Erbil Aydınlık, ilçe teşkilatları kadın Kolları ve gençlik kollarının yanı sıra yüzlerce partili katıldı.

Yeni simalar yönetimde yer aldı

CHP İl Yönetiminde yer alan yeni ve dikkat çekici simalardan olan genç siyasetçi Bedir Çayan, kongre alanına kalabalık bir kitle ile gelerek dikkatleri üzerine çekti. Kongreye il dışından gelen milletvekilleri ile yakından ilgilenen Bedir Çayan, kongre süresi boyunca dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Bedir Çayan, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile yakından ilgilendi.

Partimizin çatısında hizmet edeceğiz

Büyük bir heyecan içerisinde düzenlenen kongrede mevcut Başkan Hayrettin Cidir galip geldi. 131 delegenin 84 oyunu alarak yeniden başkan seçilen mevcut Başkan Hayrettin Cidir’i tebrik eden Bedir Çayan, Şanlıurfa için yeni bir sayfanın açıldığını söyledi. Şanlıurfa’nın Türkiye siyasetinin temel taşlarından olduğunu söyleyen Çayan, “Bu bilinç ve ruh ile partimiz çatısı altında ülkemize ve kentimize hizmet edeceğiz” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar