Evinde cephanelik bulunan cezaevi firarisi tutuklandı


Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada toprağa gizlenmiş halde cephanelik bulundu. Olayla ilgili 1 kişi ise tutuklandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına yönelik yaptığı operasyonda Haliliye İlçesi K. mahallesinde ikamet eden ve cezaevi firarisi olan İ.Ş. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda, ev ve eklentisinde bulunan sera içerisinde toprağa gömülü vaziyette; (3) adet 7.62 mm. çapında kaleşnikof piyade tüfeği, (1) adet 9 mm. çapında sten marka yandan şarjörlü makinalı tabanca, (2) adet kaleşnikof piyade tüfeğine ait şarjör, (1) adet makinalı tabancaya ait şarjör, (12) adet 7.62 mm. çapında fişek, (16) adet 9 mm. çapında mermi, (3) adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, (1) adet ruhsatsız şarjörlü otomatik av tüfeği ve (27) adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Cezaevi firarisi İ.Ş. isimli şahsın Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Silahla Tehdit, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, Yaralama, Hırsızlık ve Hakaret suçlarından aranma kaydının olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili gözaltına Şüpheli kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar