Yaylak Gençlikspor 3’te 3yaptı


Şanlıurfa 2.Amatör A Grubunda mücadele eden Yaylak Gençlikspor, lige iyi bir başlangıç yaparak üst üste 3 maç kazanarak puanını 9’a yükseltti.





Grubunda iddialı başlayan Bozova temsilcisi ligin ilk haftasında Bağlarbaşı Kahramanspor’u 6-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. İlk galibiyetin tesadüf olmadığını gösteren Yaylak Gençlikspor, ligin ikinci haftasında Yıldırımgücü’nü 8-0 yenerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Üst üste farklı galibiyetlerle ligde hızlı bir başlangıç yapan Yaylak Gençlikspor, Belediyenin desteği ile ligdeki çıkışını sürdürmeye devam etti. Bozova temsilcisi son olarak karşılaştığı Şanlı Polatspor’u 3-2 yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Ligde 9 puanla ikinci sırada bulunan Bozova temsilcisinin üstünde averaj farkıyla Birecik Mezra Gençlikspor bulunuyor. Birecik temsilcisi de grupta 3 maçını farklı kazanarak averaj farkıyla ilk sırada bulunuyor.

 Yaylak Gençlikspor ligin 4.haftasında Bozova ilçe stadında 63 Zirvespor’u konuk edecek. 63 Zirvespor bugüne kadar oynadığı iki maçta bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar