Bozova’daki okul 52 ton dezenfeksiyon üretti

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’daki 13 okul için solüsyon üretimine başlayacaklarını açıklayan Bozova ilçe milli eğitim Müdürlüğü,  Kısa bir sürede Urfa’daki tüm okullar için 52 ton dezenfeksiyon solüsyon üretimi gerçekleştirdi.



Dezenfeksiyon solüsyon üretimi bölümünde görev yapan Kimya bölümü öğretmenlerinden Fatma Ayla Armağan, Urfa’daki okullar için 52 ton dezenfeksiyon solüsyonu ürettiklerini belirterek, sosyal medya hesabından Milli Eğitim Bakanlığını ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u etiketledi.

Bozova 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Bölümü öğretmenlerinden Fatma Ayla Armağan Urfa’daki okullar için 52 ton dezenfeksiyon ürettiklerini belirterek, “Şanlıurfa Bozova 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Bölümü olarak Coronavirüs ile ilgili dezenfeksiyon çalışmalarında kullanılmak üzere  ilimizdeki tüm okullar için 52 ton dezenfeksiyon solüsyonu ürettik sayın bakanım”

Bozova 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile yapılan bu çalışma vatandaşlar tarafından takdir edildi. Bu çalışma sayesinde Bozova’nın ismi de ön plana çıkmış oldu.



Yorum Gönder

0 Yorumlar