Urfa’da kaçak temizlik ürünleri ele geçirildi

Şanlıurfa’da kaçak ve sahte hijyen ürünleri üreten işyerine baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında 3 bin 70 litre kaçak hijyen ürünü ele geçirilirken, 2 şahıs hakkında işlem başlatıldı.


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak ve sahte hijyen/sterilizasyon ürünleri ile mücadeleye yönelik çalışma başlatıldı. Sürdürülen çalışmalar kapsamında Eyyübiye ilçesi Evren Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir işyerinde 30 bin 70 litre olan 10 bin 874 adet el temizleme jeli, 5 bin 60 adet boş el temizleme jeli kabı ve 6 bin adet el temizleme jeline ait etiket ele geçirildi.

Olayla ilgili S.K. ve M.B. isimli şahıslar hakkında insan sağlığına zararlı, sahte veya yasa dışı ürünleri satmak veya üretmek suçundan işlem yapıldı.

Organize Sanayide de etil alkol ve temizleme jeli ele geçirildi

Yapılan başka bir operasyonda ise Eyyübiye İlçesi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işyerinde, 660 litre olan 2 bin 640 adet el temizleme jeli, 5 bin 760 litre olan 11 bin 520 adet alkol bazlı hijyenik el temizleme solüsyonu ve variller içerisinde faturası ibraz edilemeyen 15 varil içerisinde 3 bin 135 litre etil alkol (Etanhol) ele geçirildi.

Olayla ilgili N.Z. ve M.S.G. isimli şahıslar hakkında işlem yapıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar