Karakeçili görevine geri geldi

Bozova ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine bir ay önce Urfa merkeze alınan Nurullah Karakeçili tekrar eski görevine başladı.

Bir ay önce Urfa merkeze atanan Karakeçili'nin yerine Urfa'da daha önce ilçe Müdürlüğü yapan Hamza Yarluğbaş getirilmişti. Görevde bir ay kalan Yarluğbaş Urfa merkezde görev yapacağı öğrenildi.


Pazartesi tekrar göreve başlayacak olan İlçe Müdürü Nurullah Karakeçili sosyal medya hesabından kendisine destek verenlere teşekkür ederek şu mesajı paylaştı:
"Yaklaşık bir ay önce ayrıldığım Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Bakanlığımız tarafından tekrar getirilmiş bulunmaktayım. Görevden ayrı kaldığım bu bir aylık sürede geri dönmem konusunda öncelikle devlet büyüklerimizden,siyasilerimizden Bozova eğitim camiasından, Bozova Muhtarlarından, Bozova halkımızdan o kadar güzel,iyi niyetli ve samimi çağrılar geldiki hatta sağolsunlar muhtarlarımızdan imza kampanyası düzenleyeceğiz diyenler bile oldu. Elbette ben de üzerime düşeni yapıp kendi rahatımı ve menfaatimi değil devletimizin,milletimizin, en önemlisi egitim camiamızın ve Bozova’mızın menfaatini düşünerek bu içten ve samimi çağrılara kayıtsız kalamazdım. Görevimizi ilk günkü aşk ve heyecanla yapmaya devam edeceğiz inşallah. Üstlendiğim bu zorlu görevde rabbim bize güvenenlere karşı bizi mahçup etmesin."

Yorum Gönder

0 Yorumlar