Hepsiburada’dan Bozova'ya gıda kolisi

Türkiye’nin önde gelen online alışveriş sitesi hepsiburada.com tarafından başlatılan Ramazan Dayanışma Seferberliği kapsamında Şanlıurfa’ya gönderilen 3 bin gıda kolisi, İçişleri Bakanlığı koordinesinde Şanlıurfa Valiliği tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.



Şanlıurfa’ya gelen 3 bin gıda kolisinden 723’ü Karaköprü, 277’si Suruç, 1000’i Haliliye, 500’ü Ceylanpınar, 200’ü Akçakale, 300’ü de Bozova ilçelerinde Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından ailelere teslim edildi.

Hepsiburada.com internet sitesinin sosyal sorumluluk anlayışı ile başlattığı kampanyada, müşterilerin satın alarak bağışladığı paketler, kampanyaya ücretsiz sevkiyat desteği veren kargolar aracılığıyla illere ulaştırılıyor. Kampanyadan hiçbir kazanç elde etmeyen şirket, dağıtımları ise tamamen İçişleri Bakanlığı koordinesinde Valilik ve Kaymakamlıklara bırakıyor.

Hepsiburada ailesinin Ramazan Dayanışma Seferberliği ile Türkiye çapında 45 bin gıda kolisi dağıtımına başladığı, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 21 ilde dağıtımların tamamlandığı öğrenildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar