İkinci fıstık katliamı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından 10 yıllık olduğu düşünülen fıstık ağaçları kökünden kırıldı.





Geçtiğimiz aylarda Karaköprü Sesigür kırsal mahallesinde 30 yıllık fıstık ağaçları kimliği belirsiz kişiler tarafından elektrikli testere ile kesilerek ağaçlar katledilmişti. Fıstık katillerinin bu seferki adresi Birecik ilçesi oldu.

Birecik’in kırsal Çoğan Mahallesinde 10 ile 15 yıllık olduğu düşünülen fıstık ağaçları kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kökünden kırılarak zarar verildi. Bahçe sahibinin 15 yıldır emek verdiği fıstıklar bir anda katledildi.

Sosyal medyada tepkiler dinmedi
Genç fıstık ağaçlarının kökünden birilerinden tarafından kırılması vatandaşın tepkisini aldı. Sosyal medyada fıstık ağaçlarını kıran kişileri katillere benzeten vatandaşlar, bahçeyi bu hale getiren kişilerin biran önce bulunup ceza verilmesini istediler.


Bir başka vatandaşın tepkisi ise şöyle: “Allah bize korona değil kıyameti getirmesi lazım, bu olanlar bize azdır. Nasıl bir mahlukmuş, yazık değil mi?  Bu fıstıklar 10 yaşını doldurmuşlardır ve bunlara bir çocuk gibi bakıp büyütmüştür. İnsanoğlu ne kadar tehlikeliymiş, kin nefretinden boğulur bunu yapan.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar