Özcan, Bozova’da afet bölgesini ziyaret etti

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Halil Özcan, Bozova’da dolu nedeniyle zarar gören fıstık bahçelerini ziyaret ederek, “İnşallah el birliği ile yaraları saracağız.” dedi.


Dolu yağışının etkin olduğu kırsal mahalleyi daha önce Bozova Kaymakamı, Ziraat Odası Başkanı Fuat Almas, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve birçok isim ziyaret ederek destek olacaklarını ifade etmişti.

Bozova’da etkili olan dolu yağışı nedeniyle daha önce HDP Urfa vekilleri bölgeyi ziyaret ederek ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Son olarak Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Halil Özcan, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy birlikte afet bölgesinde inceleme yaptı.

Vekil Özcan, sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:


“Şimdide Bozova ilçemize bağlı Kesmetaş Mahallemizde yaşanılan afet sebebiyle zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ettik, yerinde tespitlerde bulunduk.

İnşallah el birliği ile yaraları saracağız.

Yüce Rabbim her türlü afetten, kazadan, beladan, salgın hastalıktan ülkemizi ve Şanlı Şehrimizi korusun.”

Bölgede yaşanan Dolu Afetten dolayı bize geçmiş olsun ziyaretinde bulunan AK parti milletvekili Halil Özcan, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci ve Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy ve heyetine teşekkür etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar