Urfa’da 34 adrese tefeci operasyonu



Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tefecilik suçu ile mücadeleye yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince eş zamanlı olarak 34 adreste gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi gözaltına alınırken çok sayıda materyal ele geçirildi.
  

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 12 Haziran’da eş zamanlı olarak 34 adrese gerçekleştirilen operasyonda; Çok sayıda kredi kartı, alacak verecek defteri, çek ve banka dekontu,4 adet para sayma makinesi,15 adet pos cihazı, Dijital materyaller, 5 kaçak cep telefonu,1 adet IMEI Klonlama cihazı, 2 adet uzun namlulu silah ve bu silahlara ait 137 fişek, 2 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet fişek ile 2 adet kama ele geçirildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyon kapsamında; 20 kişi gözaltına alındı. Yakalan şüpheliler arasından ifadesi alınan 2 kişi emniyet şubede serbest bırakıldı. İfadesi alındıktan sonra 18 şüpheli mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından 9 kişi adli kontrol şartıyla serbest kalırken 9 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Olayla ile ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: Urfa Değişim

Yorum Gönder

0 Yorumlar