Yetim: Transfer tahtasını açacağız


Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor’un gerçekleşen olağan kongresine eski başkanlardan Emin Yetim tekrardan seçilerek başkan oldu. Yetim, “Büyükşehir, ilçe belediye başkanlarımız ve Valimizin de desteğiyle transfer yasağının kalkması için mücadele edeceğiz” dedi.

Şanlıurfaspor tesislerinde gerçekleşen kongreye tek liste halinde gidildi. Eski Başkanlardan Emin Yetim kulübe başkanlığını koydu. Tek liste ile gidilen seçimde iş adamı Emin Yetim tekrar başkan oldu.

Kongrede konuşan Başkan Emin Yetim, şunları söyledi; "Şanlıurfaspor'un durumu ortada, geçtiğimiz dönem yine ben başkandım. Ciddi çalışmalarımız oldu. Takımı üst üste play-off'a taşıdık. Ne kadar başarılı olduğumuzun kanıtı son bir yıldır. Bu bir yıl içerisinde bizim dönemimizde takımı şampiyon yapabilmek için ciddi mücadele ettik. Son dakikalarda yıkıldık. Gönül isterdi ki takımı bizim dönemimizde şampiyon olup üst lige çıkmaktı. Bizden sonraki dönemdeki arkadaşlar da mücadele ettiler fakat gelinen nokta şuan da Şanlıurfaspor'un beyin ölümü gerçekleşmiş bir durumda. Bu sıkıntılı süreçte gönlümüz razı olmadı. Tekrardan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş toplanarak bir toplantı yaptık. Urfaspor'un kurtulması için elimizden gelen mücadeleyi yaptık ve yönetime talipli değildik, biz talipli olmadan geçmişten gelen yabancıların alacağı, transfer yasağının ortadan kaldırmak için çok ciddi başarılı işler elde ettik. Ondan sonra yönetime kimse sahip çıkmayınca tekrarlanan ikinci toplantıda memleketimiz için, ateşten gömleği giymek zorunda kaldık. Allah bizleri mahcup etmesin. Büyükşehir, ilçe belediye başkanlarımız ve Valimizin de desteğiyle transfer yasağının kalkması için mücadele edeceğiz.” dedi.

Emin Yetim Başkanlığındaki yeni liste; Cihan Canbeyli, Said Kaya, Mehmet Emin Aslan, Ahmet Kaytan, Hacım İzol, Lokman Karahan, Arif Önkol, Reşit Karadağ, Ahmet Asoğlu, Ahmet Budak, Sami Öğe, Reşat Uzun, Mehmet Giray Küçük, Kemal Polat, Abdulkadir Badıllı, İbrahim Demirkan, Mehmet Sert, Fikret Fidan, Vedat Yurum ve Talat Beytemur

Yorum Gönder

0 Yorumlar