Yılanın ısırdığı çocuk yoğun bakıma alındı

Yılanın ısırdığı çocuk yoğun bakıma alındı

Hilvan ilçesinde arkadaşlarıyla oyun oynayan 13 yaşındaki Civan Bakay’ı yılan ısırdı. Zehirlenen Bakay yoğun bakıma alındı.


Olay dün Hilvan ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde yaşandı. Arkadaşlarıyla eski cezaevi bahçesi ve Mustafa Kemal Ortaokunun bahçesinde oyun oynarken engerek türü yılanın ısırması ile zehirlenen Civan Bakay, ailesi tarafından Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk mühalenin ardından Bakay, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yoğun bakıma alınan Bakay’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zehirli yılan türü olan engerek ise çevredeki vatandaşlar tarafından öldürüldü.

Yeğeni yılan tarafından ısırılan Adem Sütpak yaptığı paylaşımda şunları kaydetti, “Bahçelievler mahallesindeki eski cezaevinin kapanması dolayısıyla bahçesinin adeta hayvanat bahçesine dönüşmüş durumunda olup muhtemelen eski cezaevi bahçesinde bulunan çok tehlikeli ve oldukça zehirli Engerek yılanı cezaevinin kapının önündeki ile Mustafa Kemal Ortaokulun duvarın arasındaki yerde Mustafa Kemal Ortaokul öğrencisi yeğenim olan Civan Bakay'ı ısırmış ve yeğenim şuana kadar yoğum bakımda tedavi görmektedir, yılan ise tarafımızdan öldürülmüştür .Söz konusu eski Hilvan cezaevinin yetkililerimizce kamu hizmetine açılmasının ve bitişiğindeki okulun öğrencilerinin cezaevin bahçesindeki zehirli hayvanlardan korunması için gerekli önlemlerin alınması aciliyet gerektirmektedir.” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar