Milletvekili Aziz Aydınlık taburcu oldu


23 gündür Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık taburcu oldu.

Şanlıurfa’da bir süre tedavi gördükten sonra Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Milletvekili Aziz Aydınlık, uzun süren bir tedavi sürecinden sonra taburcu edildi. Hastane önünde basın açıklaması yapan Aydınlık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Vekil Aydınlık sosyal medya hesabından ise taburcu olduğunu şu sözlerle duyurdu:
“Değerli hemşehrilerim, dostlarım, akrabalarım. Hasretle ve muhabbetle kucaklıyorum sizleri.

Bu zorlu sürecimde gönlünüzde ve duanızda olmaktan şeref duydum. Bildiğiniz üzere Covid-19 testimin pozitif çıkmasının ardından hastanede tedavime başlanmıştı sonrasında entübe sürecim ve yoğun bakım tedavimin ardından şükürler olsun Rabbimin izni, sizlerin duası ve doktorlarımızın yoğun çabaları sonrası bugün ise taburcu oldum.

Bir süre daha tedavime evde devam edeceğim. Bu süreci yakından takip eden

Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, tüm siyasi parti milletvekillerimize ve yöneticilerine, belediye başkanlarımıza, doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar