Urfa’da taşlı, sopalı ve silahlı kavga: 4 yaralı


Şanlıurfa’da dün iki grup arasında meydana gelen, 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga anı cep telefonu kayıtlarına yansıdı.

Urfa Değişim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Olay, Haliliye İlçesine bağlı Yeşildirek Mahallesi’nde meydana geldi. Kavga anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sokak ortasında meydana gelen kavgada taş, sopa ve silahların kullanıldığı görülüyor. Elinde sopa ile araç içerisindeki sürücüye saldıran birisi şoföre vurduğu anda araç içerisinden çıkan kişi belindeki silahı çıkararak ayağından vurduğu görülüyor. Bir başka kişi ise pompalı tüfekle araç içerisindeki sıkmaya çalıştığı görülüyor. Araç içerisinden çıkan kişiler pompalı tüfekle ateş eden kişiyi bir aracın yanında yakalayarak taş, sopa ve silah dipçiği ile kafasına ve sırtına vurarak yaraladığı görülüyor. Dehşet anlarının an be an kaydedildiği anlar net bir şekilde görülüyor. Kavga eden kişiler arasında daha önce husumet olduğu öğrenildi.

Kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada polis tarafından kavgaya karıştığı tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Kavgayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Urfa Değişim Gazetesi


Yorum Gönder

0 Yorumlar