Hırsızlar Bozova'da bu sefer okula dadandı


Bozova'nın kırsal mahallelerinden Yaylak'ta hırsızlar bu sefer bir anaokula girerek elektronik eşyaları çalarak kayıplara karıştı.

Geçtiğimiz günlerde Yaylak Mahallesi'nde tarım ürünlerini satan bir işyerine giren hırsızlar arkalarından iz bırakmamak için güvenlik kameralarını etkisiz hale getirerek iş yerine 110 milyarlık zarara uğratmıştı. Hırsızların Bu seferki adresi yaylak'ta bir anaokul oldu.

Yaylak Şehit Müslüm Göçer Anaokulu'na giren hırsızlar, burada ne kadar elektronik eşya varsa hepsini çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlar arkalarından iz bırakmamak için güvenlik kameralarının bağlı olduğu hard diski de yanlarına alarak kayıplara karıştı. Dün gece meydana gelen olayda Sabah saatlerinde okula giden yöneticiler burada elektronik eşyaların yerinde olmadığını gördü. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek için odaya giden yöneticiler hard diskin de çalındığını fark etti. 

Okul yönetimi durumu jandarma'ya bildirdi. olay yerine gelen ekipler bölgede yaptığı incelemeden sonra hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Bozovahaber.net

Muhabir: Mehmet Bilgen

Yorum Gönder

0 Yorumlar