Kaçak avlanan 11 kişiye idari işlem


Şanlıurfa’da 6-7 Şubat tarihlerinde av koruma kontrollerinde 11 kişi hakkında idari işlem yapılırken 13 kınalı keklik ise el konuldu.

Şanlıurfa’nın Bozova, Halfeti ve Ceylanpınar ilçelerinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi Müdürlüğü ekiplerince av koruma kontrolleri sırasında kaçak avlanan 11 kişi yakalanarak haklarında idari işlem yapılırken ayrıca 13 adet canlı kınalı kekliğe el konuldu. Bu keklik daha sonra tekrar doğaya salınacağı öğrenildi.

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “06,07,şubat tarihlerinde yapılan av koruma kontrollerinde 11 şahsa idari işlem yapılmış olup şahısların avda kullandığı 13 adet canlı kınalı kekliğe el konulmuştur. Şahısların yakalanmasında ekiplerimize destek olan Bozova ilçe jandarma karakol komutanlığı ekiplerine, Halfeti ilçe jandarma karakol komutanlığı ekiplerine, Ceylanpınar ilçe jandarma karakol komutanlığı ekiplerine, Şanliavşar karakol komutanlığı ekiplerine çok teşekkür ederiz.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar