Bozova çiftçisine müjde


Bozova Ziraat odası Başkanı Fuat Almas'ın uzun mücadelesi sonucunda Bozova kırsalına yarın sulama suyu bırakılacak.


Çiftçilerin elektrik borcunu ödememesi nedeniyle enerji şirketi Atatürk sulama birliğine borçlar nedeniyle elektrik vermedi. Enerjinin verilmemesi nedeniyle kurak geçen bu aylarda Bozova'da hububat tarlaları ve şeker pancarı tarlaları kuraklık riski ile karşı karşıya kaldı. 


Özellikle Bozova Ziraat odası Başkanı Fuat almasın uzun uğraşları sonucu bu akşam enerji şirketi Atatürk sulama birliğine enerji verdi. Bebeğin kanalları suyu vermesi ve tarla uğraşması yarın sabahı bulacak. Çiftçiler yarından itibaren tarlalarını sıçrama imkanı bulabilecek. 


Enerjinin bırak olmasını sağlayan Başkan Almas'ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Tarım ve Orman Bakanı ile görüşmeleri aynı zamanda Bozova muhtarlarının Devlet Su işleri 15. Bölge müdürlüğü ile uzun görüşmeleri meyvesini verdi. 


Son olarak AK Parti Şanlıurfa il başkanı Abdurrahman kırıkçı, AK Parti Bozova ilçe Başkanı Süleyman Deveci ve milletvekillerinin çabası sonucu yarın Bozova kırsalı su ile bulaşacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar