Bozova’nın sorunları Bakan Yardımcısına iletildi!



Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy hem Urfa’nın hem de Bozova’nın sorun ve taleplerini iletti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in makamında ziyaret etti. Cevheri ve Aksoy, hem bölgede yaşanan sorunları hem de Bozova ilçesinin taleplerini Bakan Yardımcısı Metin’e iletti.

Yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Vekil Cevheri, “Şanlıurfa'daki sulama projelerini, tarımsal üretimde artan enerji maliyetlerinin düşürülmesi, Sulama Birliklerinin Güneş Enerji Sistemi (GES) kurulabilmesi için yapılacak yasal düzenlemeler, bölgede yaşanan kuraklıktan etkilenen çiftçilerimize yönelik yapılacak desteklemeleri, Bozova ilçemizde Küçük Sanayi Sitesi kurulabilmesi icin arazi tahsisi hususlarını görüşerek, projeleri içeren dosyamızı arz ettik. İlgi alakalarından ötürü Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar