Birecik’te feci kaza! 2 ölü, 3 yaralı


Birecik’ otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken biri ağır 3 kişi ise yaralandı.

Urfa Değişim Gazetesinde yer alan habere göre, Birecik – Şanlıurfa karayolunun 5’inci kilometresinde dün gece meydana gelen kazada Suphi Güneş’in kullandığı 63 ZU 482 plakalı hafif ticari araç ile Abdullah Cengiz’in kullandığı 34 BJS 643 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle şarampole devrilen otomobil ikiye bölündü. Kazada sürücülerden Abdullah Cengiz olay yerinde, ağır yaralı Mehmet Cengiz ise hastanede hayatını kaybetti.

Kazada sürücü Suphi Güneş ile araçta bulunan Tekin ve Şahin Güneş yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Birecik Devlet Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alındılar

Kazada hayatını kaybeden Abdullah ve Mehmet Cengiz’in cesedi ise yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar