Bozovalılardan Kaymakam Oruç'a çağrı


Bozova İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan beton bloklardan dolayı trafikte sıkışma meydana geliyor.

Bozova İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan beton bloklardan dolayı trafikte sıkışma meydana geliyor.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan beton bloklardan dolayı daralan caddede trafik aksıyor. Güvenlik amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne konulan beton blokların sebep oldu trafik akışışı özellik mesai başlangıç ve bitişlerinde durma noktasına geliyor.

Söz konusu yoldan geçmeye çalışan kamyonet ve tır trafiğin tıkanmasına neden oldu. Tır ve kamyonet beton bloklar nedeniyle daralan yoldan geçemeyince trafikte aksama yaşandı. Araçlar uzun uğraşlar sonucu birbirlerine yol vererek geçebildi.

Sosyal medyadan Bozova Kaymakamı Akın Oruç'a çağrıda bulunan vatandaşlar şunları dile getirdi:

-Ohal bitti ama kalıntıları kaldı adamlar otopark yapmış orayı yazık Bozova’nın tek geniş olan caddesine hiç yakışmıyor.

- Bozova sahipsiz Cizre de bile kaldırıldı Bozova’nın kalkmadı sahipsiz ilçe…

- Ama ne yazık ki halkın mağduriyeti herhalde kimseyi rahatsız etmiyor bunu ne kadar dile getirdiysek Hiçbir yetkili ilgilenmedi.

- Esnafta zor durumda biran önce kaldırılmalı veya tam geriye çekilmeli.

- Sosyal medya paylaşmak olmaz 4 muhtar 3 parti ilçe başkanı 3 STK yan yana gelip kaymakamın yanına gitseler yarın kaldırılır ....

- Hepimiz paylaşım yaptık o taşları kaldırın yeter kimse oralı olmuyor şimdi de diyoruz ki emniyeti çarşıdan kaldırın bir sıra yetmez etrafını 5 sıra taşlarla örün...


Kaynak: Ajans Balıklıgöl

Yorum Gönder

0 Yorumlar