Bozovaspor şampiyonluğu ilan etti


Şanlıurfa 1.Amatör B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Bozovaspor, şampiyonluk kupasını sahasında kaldırdı. Son maça çıkmayan Viranşehir İdmanyurdu hükmen yenik sayıldı.

Bozovaspor, Şanlıurfa 1.Amatör B Grubununde 18 haftalık süreçte 17 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak büyük bir başarı göstererek ligi şampiyon olarak bitirdi. dişli rakiplerinde olduğu grupta Bozovaspor bu sene sergilediği güzel futbolu ile şampiyonluğu hakkettiğini gösterdi. İlçe stadında şampiyonluk sevincine Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozovaspor yönetim kurulu, Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslük Okan ve çok sayıda taraftar kaldı.

Grubu son sırada bitiren Viranşehir İdmanyurdu son hafta maçına çıkmayınca Bozovaspor 3-0 hükmen galip sayıldı. Bozovaspor bu galibiyetle beraber şampiyonluğu 51 puan ve 50 averajla tamamladı. En yakın rakibi Ceylanpınar Tigemspor ise 49 puanda kaldı.

Şampiyon Bozovaspor önümüzdeki sezon süper amatör liginde mücadele verecek.

Bozovaspor kulüp Başkanı Ömer Yıldırım şampiyonlukta kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Ömer Yıldırım yaptığı açıklamada; “2021 2022 sezonu Şanlıurfa 1. Amatör B gurubu şampiyonu olan kulübümüz, Şampiyonlukta bizleri maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Bozova belediye Başkanımız sayın Suphi AKSOY, Bozova spor yönetim kurulu üyelerimiz ,hocamız Abdurrahman Polat, futbolcu kardeşlerim , alt yapı hocamız Habip Demir ,sponsorlarımız, kurum amirlerimiz, özelikle bizleri yalnız bırakmayan Tüm taraftarlarımıza ve Bozova halkına Sonsuz teşekkürler önümüzdeki sezon süper amatörde buluşmak dileğiyle hoşçakalın” dedi.




Yorum Gönder

0 Yorumlar