Bozova Ziraat Odası Başkanlığı’na yeni aday!


Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan, 2023 Ziraat Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Okan, seçilmesi halinde tarımla ilgili görüşlerini hükümete ve kamuoyuna duyuracağını söyledi.

4 Şubat’ta yapılacak Bozova Ziraat Odası Başkanlığı’na mevcut başkan Fuat Almas tekrar aday olacağını açıklamasından sonra bugün Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan’da bu göreve talip olduğunu açıkladı.

Okan yaptığı açıklamada her zaman çiftçilerin yanında olacağını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Çok değerli Bozovalı hemşerilerim saygıdeğer çiftçilerimiz ve değerli delegelerimiz hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum 2023 Ziraat Odası Başkanlığına Bende adayım bölgenin insanı olarak siz değerli çiftçilerimizden ve değerli delegelerimizden ve kıymetli dostlarımızdan destek ve taktiklerinizi bekliyorum bizim amacımız gerçekten çiftçilerimize bir şeyler yapmak bizden önceki arkadaşlarımız da kendilerine göre bir şeyler yapmışlar fakat biz çiftçilerimizin tarımsal çalışmalarını genel menfaatlere uygun olarak yürütülmesi amacıyla gerekli çalışmalarda tüm desteğimizi, tarımla ilgili görüşlerini Hükümete ve kamuoyuna duyuracağımıza çiftçilerin hak ve menfaatlerini koruyacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bunun için, çiftçilerin uygulanan politikalar hakkındaki düşüncelerinden yararlanarak rapor ve projeler hazırlayacağız. Böylece, tarım sektörünün ilçemiz ve ülkemizin ekonomisine yaptığımız katkının arttırılmasına ve çiftçilerin ekonomik ve sosyal yönlerden gelişmesine katkı sağlayacağız. Unutmayın ki hiç kimse sonsuza dek Bir koltukta kalmaz. Tüm koltuklar geçicidir biz seçilsek de seçilmesek de her zaman olduğu gibi Bozovalı hemşerilerimizin emrindeyiz…”

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Bu adam parayala almaya çalışıyor başkanlığı bundan bir hayır gelmez

    YanıtlaSil