Bozova'da Belediyesi'nde yangın! Eş Başkanlardan açıklama


 Bozova Belediyesi'nde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Henüz belirlenemeyen bir nedenle belediye binasının birinci katında akşam saatlerinde yangın çıktı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, yangın çıkan alanda çalışma yaparak detaylı incelemelerde bulundu.

Bozova Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dün akşam saatlerinde Belediye Binamızda küçük çaplı bir yangın çıkmış ve herhangi bir zarar ziyan olmadan müdahale edilerek kontrol altına alınmıştır. Olayda herhangi bir çalışanımız zarar görmemiş olup incelemelerde yangının elektrik kontağından kaynaklandığı tespit edilmiştir. Çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğimizi belirterek, konu ile ilgili arayıp soran tüm halkımıza teşekkür ediyoruz."

Bozova Belediyesi Eş Başkanları Aygül Kapıkayalı ve İsmail Yıldız, yangın sırasında hiçbir belediye çalışanının zarar görmediğini ve belediye hizmetlerinin aksatılmadan devam edeceğini belirtti. Yangının elektrik kontağından kaynaklandığı tespit edildi.

Yangının büyümeden kontrol altına alınması, belediye binasında herhangi bir büyük hasarın oluşmasını engelledi ve çalışmaların kesintisiz devam etmesini sağladı. Yangınla ilgili detaylı incelemeler ise devam ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar