Akçakale'den birlik ve beraberlik çağrısı yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suriye sınırına komşu olan Akçakale ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçedeki kurum yöneticileri ile Hudut komutanlığını da ziyaret eden Başkan Çiftçi, terörle mücadele konusunda birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale ilçesindeki gezisine ilk olarak Türkiye-Suriye sınırında bulunan ve konumu itibariyle büyük bir öneme sahip Akçakale'deki Hudut Komutanlığını ziyaret etti.
Hudut Komutanlığı ziyaretinin ardından Başkan Çiftçi, Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Akçakale Şoförler ve Otomobilciler odasını da ziyaret ederek yeni seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulundu. Odaların yaptığı faaliyetler konusunda başkanlardan bilgi alan Başkan Çiftçi, oda başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretleri kapsamında Akçakale Mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında istişarede bulunan Başkan Nihat Çiftçi, muhtarlarla fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı, üst yapı ve ağaçlandırma çalışmaları hakkında hazırlanan projeleri Muhtarlar ile paylaşan Başkan Çiftçi, muhtarların talep ve önerilini dinledi.

Başkan Çiftçi: "AĞVERan içme suyu projesi tüm hızıyla devam ediyor"

Büyükşehir Belediyesinin ilçe genelinde yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Çiftçi, "Akçakale'nin gelişimi ve dönüşümü için planladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda başlattığımız Agveran İçme Suyu projemiz tüm hızı ile ilerliyor. Vatandaşlardan istediğimiz sabırlı olunmasıdır. Güven duyduğunuzu biliyor ve bilinçte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlerde vatandaşlarımızın refahı için ne yapması gerekiyorsa onu yapmaya hazırız" dedi.

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR

Terörle mücadele konusunda birlik ve beraberlik çağrısı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Terörle mücadeleyi yürüten Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Kuvvet komutanlıklarımıza ve hükümetimize şu mesaj verilmelidir ki; Şehir olarak bizler yerel anlamda çalışırız ve Şanlıurfa'mızın sorunlarını en asgariye indiririz. Ülkemizin güvenliği açısından yapılacak olan her adıma Şanlıurfalılar olarak destek vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen buluşmanın ardından ilçede yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden muhtarlar, Başkan Nihat Çiftçi'ye çiçek ve plaket sundu.

Öte yandan ilçe ziyaretlerinde Başkan Nihat Çiftçi'ye Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık eşlik etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar