Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Şampiyonası Bozova'da

Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Şampiyonasının Bozova'da başlayacağını belirten Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker; “10-11 Mart 2018 tarihleri arasında Bozova Belediyesinin katkıları ile yapılacak” dedi.

Başkan Vekili Göker;“Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda; Gençlik ve Spor Bakanlığınca oluşturulan “ANALİG” Güneydoğu Anadolu grubu Karate Müsabakaları 10-11 Mart 2018 tarihleri arasında Bozova Belediyesinin katkıları ile İlçemizde düzenlenecektir.”
Bozova Kaymakamı ve Bozova Belediye Başkan v. Zekeriya GÖKER:
“Karate şampiyonasına; Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkâri, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Batman, Şırnak, Kilis illerinden kız-erkek olmak üzere 170 civarında sporcu ve görevli katılması beklenmektedir. Bu tür organizasyonlar, İlçemizin tanıtımı ve İlçemizde sporun yaygınlaştırılması için önemlidir. Tüm halkımızı Karate Grup müsabakalarına davet ediyorum” dedi.

Haber: İsmail Ercan

Yorum Gönder

0 Yorumlar