Bozovalı gençlere spor malzemesi dağıtıldı

Kalkınma Bakanlığınca SODES kapsamında desteklenen ve İlçemizde Yarının Şampiyonları Projesi'nde sportif eğitim alan öğrenci-sporculara spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Proje ortaklarının Bozova Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğünün olduğu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Bozova İlçesinde Sporun yaygınlaştırılması ve geniş kitlelere ulaştırılması için uygulanan; Atletizm, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol ve Kano branşlarında, alt yapıya yönelik 10–14 yaş gruplarında sportif eğitim alan 440 öğrenci-sporcumuza spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Yaylak Mahallesinde Bozova Belediyesince Spor Toto teşkilat başkanlığınca yapılan spor tesisinde eğitim alan öğrenci-sporculara spor malzemeleri Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya GÖKER tarafından verildi.

Spor malzemesi dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza YARBUĞLUBAŞ, İlçe Müftüsü Mustafa TURGUT, Belediye Meclis Üyesi Ali EKİNCİ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih ÇİFTÇİ katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker; “Gençleri önemsiyoruz, gençlerimize imkânlar vermek için tüm kurumlarımızla bir seferberlik halindeyiz. İlçemizde uygulanan Yarının Şampiyonları Projesi ile gençlerimizin alacakları sportif eğitimle geleceğin milli sporcularının bu bölgeden de çıkacağını, bu proje ile gençlerin sosyal uyumlarına katkı sağlanacağını, bu ve bunun gibi projelerinin her zaman destekçisi olacağını, projede eğitim gören öğrenci-sporculara başarılar dilediğini, projede görev alan görevlilere de teşekkür ettiğini belirtti.”

Haber: Abdulkadir Akgün Fotoğraf: İsmail Ercan

Yorum Gönder

0 Yorumlar