Bozovalı kızlar dart sporunda derece yaptı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında düzenlenen 2017-2018 eğitim öğretim yılı okullar arası Dart il birinciliği turnuvası sona erdi.

Gaziantep ve Şanlıurfa’dan 79 board’ın görev yaptığı turnuvaya Genç Kızlardan 44 sporcu, Genç erkeklerden 48 sporcu, Yıldız Kızlardan 78 Sporcu ve Yıldız erkeklerden 48 Sporcu katıldı.

Odaklanma ve Konsantrasyonun maksimum seviyeye çıktığı turnuvada Genç kızlardan Maşuk M.T.A.L şampiyon olurken, Genç erkeklerde Viranşehir Şht. Enes Çiçek M.T.A.L, Yıldız Kızlarda Yukarı Demircik İ.H.O Yıldız Erkeklerde ise Yeşil Urfa O.O. şampiyon oldu.

Derin nefes alıp hedeflerine odaklanan sporcular performanslarıyla alkışlanırken hiçbir sporcu kıyasıya mücadelede pirim vermedi.

KEŞKÜŞ, “OKUL SPORLARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
İl birincisi olarak Şanlıurfa’yı bölgede temsil edecek sporcuları kutlayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, sporcularla dart tahtasında deneme atışı yaptı.

Dart sporuna talebin her geçen gün arttığını söylen İl Müdürü Keşküş, gençlerin dart ile odaklanma ve konsantrasyon becerilerini geliştirebileceğini belirtti.

Okul sporlarına büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen İl Müdürü Keşküş, “Okul sporlarına büyük önem veriyoruz çünkü her gencin spor yapması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle okullarımızın okul sporlarına katılma noktasında çaba göstermesini öğrencilerini spora yönlendirmesini istiyoruz. Dart müsabakalarımıza her geçen gün katılım artıyor buda bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle sporcularımızı, hocalarımızı ve Dart İl temsilcisi Halil Durmuş kardeşimi tebrik ediyorum” dedi.

Dereceye giren okullar şöyle;
Genç Kızlar;
 1.Maşuk M.T.A.L, 2. Bozova 75.yıl M.T.A.L, 3.Ş.Urfa M.T.A.L, 4.Bozova M.T.A.L

Genç Erkekler;
1.Viranşehir Şht. Enes Çiçek M.T.A.L, 2.Bozova Atatürk barajı lisesi, 3.Maşuk M.T.A.L, 4.Yardımcı Ç.P.L.

Yıldız Kızlar;
1.Yukarı Demircik İ.H.O, 2.Ayşe Hümeyra İ.H.O, 3.Aşağı Sarpın O.O, 4.Yesilurfa O.O

Yıldız erkekler
1.Yeşli Urfa Ortaokulu, 2.Yaylak İ.H.O 3.Kırkmağara O.O, 4.Harran Kapı İ.H.O



Yorum Gönder

0 Yorumlar