Bozova Kent Park sel altında kaldı

Daha yeşil bir Şanlıurfa için 'Her ilçeye Park' kazandırma hedefiyle çalışan Büyükşehir Belediyesi Bozova ilçesinde Bozova Kent Park çalışmalarının sonuna yaklaşmıştı. Ancak Önceki gün Bozova'da etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Selden sonra park kullanılamaz hale geldi.


Bozova'da yer yer etkili olan sağanak yağışlar dere yatağı üzerine kurulu olan Kent parkı sağanak yağış sonrası adeta göle döndü. Selin şiddetli olmasından dolayı parkta taşlar, oturaklar ve birçok oyun alanı hasar görerek kullanılamaz hale geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova İlçesinde yapımına başlanılan Bozova Kent Parkı'nda çalışmalar devam ederken park yerinin dere yatağında olması sel sonrası vatandaşları tedirgin etti.  28 bin metrekare alanda yapılan  park vatandaşlar ilçenin en büyük parkı konumunda duruyor.

Etkili olan sağanak yağış sonrası park yerinin uygun olmadığını belirten İsmail Ercan duruma tepki göstererek şunları konuştu, " Bu projeyi yapan onaylayan herkesten şikayetçiyim suç duyurusunda bulunuyorum devleti zarara uğratmak ve vatandaşa hizmet için gelen paranın böyle anlamsız hizmetler yaptıkları için ben şahsım olarak 7 ay parkta çalıştım gelen bütün yetkililere buranın afet sel bölgesi olduğunu söyledim ama anlayan dinleyen yok nasıl olsa ceplerinden çıkmıyor..." diyerek tepki gösterdi.

Bozova Kent parkta; Spor sahası, koşu parkuru, spor alanları, meydan, oyun grubu, oturma birimleri ve kamelyalar yer alıyor. 28 bin metrekare alan içerisinde yapılan park ilçenin en büyük ve en modern parkı konumunda bulunuyor.




Yorum Gönder

0 Yorumlar