Akşener "Urfa Yüzünü Güneş'e Dönecek"

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Miting için gittiği Adıyaman'da İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya ile görüştü.
İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Miting için geldiği Adıyaman'da İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya ile bir araya geldi, Şanlıurfa'ya mesajlar verdi.

Akşener, İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya aracılığı ile Şanlıurfa için yaptığı açıklamada tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da İyi Parti'nin halk tarafından destekleneceğini belirterek "Şanlıurfa Peygamberler Şehridir. Peygamberler şehri insanları mert, yürekli ve ülkesine canını gözünü kırpmadan feda edecek kadar bağlıdır.
Urfalılar 16 yıldır, AKP'nin yanlış politika ve bozdukları ekonomisi yüzünden adeta zulmü altında inim inim inlemektedirler. Ben Urfa'lı kardeşlerimin, 24 haziran seçimlerinde gerek Cumhurbaşkanlığı için gerekse milletvekilliğinde İyi Parti'yi tercih edeceklerini yüzlerini güneşe döneceklerine yürekten inanıyorum.

Bugün Adıyaman'da tütün üreticisinin yaşadığı zulüm ile, Şanlıurfa'daki çiftçilerimizin her alanda yaşadığı, zulüm arasında bir fark yok. Bu zulmü ortadan kaldıracağız. AKP Türkiyedeki Suriyeli mültecilere 150 milyar lira harcadı. Öte yandan sadece Saray ve avaneleri için kiraladıkları araçlara yıllık 8 milyar harcıyorlar. Cumhurbaşkanı olduğumda bu israfların tümünü keseceğim. Yılda 50 milyar liralık yatırım yapacağız. Bu yatırımların büyük kısmını Urfa ve doğu illerimize yapacağız. Gençlerimize iş buluncaya kadar aylık 500 tl maaş vereceğiz, eğitim sürelerince aldıkları tüm eğitim kredi borçlarını sileceğiz.

Ve ben yürekten inanıyorum ki; İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayımız Urfa'nın öz evladı, onların, bacısı, kardeşi, ablası olan Zuhal Akyol Çiftkaya kardeşimle birlikte tüm adaylarımızı meclise gönderecektir. Şanlıurfa'yı AKP zulmünden kurtaracaktır." dedi.

İyi Parti Şanlıurfa 1.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya görüşme sonrasında yaptığı açıklamada "İyi Parti Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanfedinin Adıyaman'da düzenleyeceği miting öncesi, bizleri Adıyaman'a davet ederek, Şanlıurfa'daki seçim çalışmalarımız kapsamında görüşme yaptık. Yaptığımız görüşmede, Şanlıurfa'mızın 16 yıldır yanlış politikalar yüzünden, ekonomisinin bitme noktasına geldiğini, eğitimden, sağlığa, tarıma kadar hayatın her alanında AKP'nin uyguladığı yanlış politikaları yüzünden sıkıntılarını aktardık. Görüş alış, verişinde bulunduk. İyi Parti Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanfedi söylediklerimizin hepsini tek tek, not alarak, 25 Haziran sabahından itibaren İyi Parti'nin iktidarında hepsinin çözüleceğini söyledi. Şanlıurfa hemşerilerimize selamlarını ileterek 24 haziran seçimlerinde Urfalıların oy kullanırken yüzlerini güneşe yani İYİ Partiye dönerek, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiliği için mühürü İYİ Partiden yana kulllanacaklarına inandığını söyledi.

Ben de Urfa'nın öz evladı, onların, bacısı, kardeşi, ablası olarak 24 haziran günü Urfamın yüzünü güneşe döneceğine ve İYİ Parti'yi tercih edeceğini inanıyorum. Bütün Şanlıurfalı kardeşlerime, büyüklerime selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi

Yorum Gönder

0 Yorumlar