Aksoy'un seçim bürosu Bozova'da açıldı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Fatih Aksoy'un seçim bürosunun açılışına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Türkiye'deki bu kalkınmanın mimarları AK kadrolardır" dedi.
24 Haziran seçimleri için AK Parti’nin çalışmalarını ve hizmetlerini daha iyi anlatabilmek adına Bozova'da AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Fatih Aksoy tarafından seçim bürosu açıldı. Açılışa Milletvekili adayları Zemzem Gülender Açanal, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, seçim bürolarının heyecan, coşku ve AK Parti kadrolarının bir araya geldiği en güzel platformlar olduğunu belirtti.

Yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerine değinen Başkan Nihat Çiftçi, "24 Haziran seçimleri Türkiye'nin yeni sisteminin başlayacağı seçimdir. Bu sistem seçiminde güçlü bir Cumhurbaşkanı ve yasamanın olması gerekiyor. AK Parti hükümetlerinin 16 yıldır biriktirdiği sistemi yeni bir sistem ile ileriye taşıyacak inşallah. Hepimiz bu dönemde AK Partinin yanında olduk ve AK Kadroları her zaman destekledik. Şanlıurfalılar olarak desteğimizi yüksek oranda vermiş olduk. 24 Haziran'daki destek bu açıdan çok çok önemlidir. 13 ilçede yaptığımız programlarda gördüğüm şudur ki Halkımız huzuru istemektedir. Yıllardır siyasetle ilgileniyoruz, hepimizin eksiklikleri, hatası ve kusurları vardır. Türkiye'deki bu kalkınmanın mimarları AK Kadroları ve AK hükümetlerdir. Fakire ve fukaraya sahip çıkan, sosyal güvenlik sistemini getiren, sağlık anlamında hastaneler, eğitimde okullar yapan bu kadrolardır. Her zaman yüzümüzü AK çıkardınız inşallah 24 Haziran'da da ak çıkartacaksınız" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından Karaköprü'de kendi kurduğu seçim bürosuna geçen Başkan Nihat Çiftçi, burada gelen AK Partililerle bir araya gelerek hasbihal etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar