Çiftçi, Bozovalılardan oy istedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmaları için Bozova'daydı. Bozova'da dün sabah saatlerinde esnaf gezisi ile ziyaretlerine başlayan Başkan Çiftçi, gün içerisinde bir çok kanaat önderi ile buluşarak seçimler için partisi için oy istedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarına devam ediyor. Her gün farklı bir ilçede esnaf grupları, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve vatandaşlarla buluşarak AK Parti hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları aktaran Başkan Çiftçi, Bozova ziyaretlerini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Fatih Aksoy ile birlikte sürdürdü.

Sabah saatlerinde gittiği ilçede ilk olarak esnaf gezisi ile temaslarına başlayan Başkan Çiftçi, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Ardından Yaylak, Yaslıca, Peyamlı ve çevre kırsal mahallelere geçen Başkan Nihat Çiftçi, kanaat önderlerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

İlçenin kırsal mahallerini tek tek ziyaret ederek AK Belediyeciliğin hizmetlerini aktaran Başkan Çiftçi, "Bozova her zaman hükümetimizin yanında olmaya, birlik ve beraberce durmaya devam ediyor. Eminim ki 24 Haziran seçimlerinde ilçemizden çok güzel oylar çıkacak. Bozova kendine yakışanı bir kez daha yapacak" dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar